Tim

Home / Tim

“Pred Enterijeri” u svom timu okuplja isključivo dizajnere vizionare koji dolaze do savršenog rešenja, svojom pozitivnom energijom i entuzijazmom, u skladu sa klijentovim projektnim zadatkom i okolnostima u kojima se projekat nalazi. “Pred Enterijeri” ima politiku podjednakih prava i da je svaki član tima važan za uspešan završetak projekta. “Pred Enterijeri” pruža mogućnosti prilikom zapošljavanja i napredovanja, nivo progresa je limitiran jedino i isključivo entuzijazmom i željom za napredovanjem svakog zaposlenog.

Ljubivoje Mitrović

Kao Glavni arhitekta i vizionar, sa svojim ogromnim lokalnim iskustvom, doprinosi
bezkompromisnom kvalitetu projekata i usklađenosti sa standardima.

Irena Mladenović

Kao Vodeći Dizajner Enterijera, sa odličnim osećajem za estetiku osigurava vrhunski izgled, akroz funkcionalnu analizu postiže neprikosnoven dizajn.

Željko Birmančević

Kao stručni saradnik za statičke proračune, svojim nemerljivim iskustvom i priznanjima u poljustatike, osigurava najviše standarde rada.

Predrag Mladenović

Kao lider i predvodnik brenda „Pred Enterijeri“ , donosi veliki internacionalni portfolio i listu klijenata u svim sferama arhitektonskog i enterijerskog dizajna.

Ana Kordić

Kao mladi arhitekta sa velikim entuzijazmom, motivisanošću i novim idejama doprinosi savremenom osvrtu ka dizajnu i primeni inovacionih tehnologija.

Sanja Milosavljević

Kao menadžer za digitalni marketing i ambasador, kroz inovativnu komunikaciju, doprinosi popularizaciji estetike brenda koji zastupa.

Stefan Nevrkla

Kao stručni saradnik sa izrazito inovativnim i kreativnim pristupom, pomaže usavršavanju digitalnih media i prikaza brenda u njegovom punom sjaju.

“Pred Enterijeri” je nastao kao jasna potreba klijenata za profesionalnim dizajnom enterijera (unutrašnjih prostora) kao i za holističkim pristupom u procesu dizajna. Prvi veliki projekat rađen nateritoriji Srbije, bio je enterijer za jedan od najznačajnijih brendova u industriji kafe, “DONCAFE”. Ovaj enterijer je rađen pod jednim od najznačajnih imena u dizajnu Srbije danas, Ljubivojem Mitrovićem. Paralelno sa razvojem u Srbiji, takođe, “Pred Enterijeri”, ostvaruje i prve značajnije projekte i na teritoriji Dubaia sa stambenom i komercijalnom funkcijom od kojih se posebno ističe “Cat Walk”. Saradnja ova dva velikana se kruniše otvaranjem sedišta ovog brenda u Beogradu.